Kop en munt

i-City werkt dag in dag uit aan de beveiliging van de Stad tegen cyberaanvallen, waarmee zij steeds vaker te maken krijgt, door technologische en technische beveiligingsoplossingen te implementeren en te versterken. Dat is de muntzijde.


De kopzijde van cyberbeveiliging zijn wij allemaal. Want als gebruikers zijn wij ook het doelwit van hackers en cybercriminelen. Wanneer we aan de computer zitten, worden we geconfronteerd met bedreigingen waarvan wij soms niet eens weten dat zij bestaan en waarbij wij fouten kunnen maken. Zo maken we het informatiesysteem zonder ons medeweten bijzonder kwetsbaar.
Laten we samenwerken om de munt rond te laten draaien!

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag

 

Algemene vragen

servicedesk@i-city.brucity.be
02/229.54.10

 

Heb de juiste reflex!

Wij helpen je graag verder

Een veiligheidsincident melden

ITSecurity@brucity.be

quote

«Jullie zijn onze grootste bondgenoten om deze cybercriminelen een halt toe te roepen. Om hun doel te bereiken, proberen hackers immers in te breken in technologische systemen. Of ze vragen de gebruikers op geniepige wijze om de deuren gewoon open te zetten. Laten we dat samen vermijden. Ik dank je om voortdurend waakzaam te zijn!»


Mary-Odile Lognard, Algemeen Directrice van i-CITY


«Het i-CITY-team spaart kosten noch moeite om de informatie, de systemen, de applicaties en de gegevens van de stad te beveiligen. Dat is één van onze pijlers waar we dag in dag uit mee bezig zijn en is essentieel voor onze ambitie om van Brussel een digitale stad met veel burgerzin te maken. Maar dat zal niet helemaal lukken zonder jou! »


Alexandre Goffard, Chief Information Security Officer Stad Brussel

 

logo i-city

Meer dan 200 interne en externe medewerkers stellen hun deskundigheid en knowhow ten dienste van de Stad van morgen. Ontdek i-CITY